Волонтерська акція підтримки українського війська

 ‼️💬🇺🇦Шановні батьки та діти!

ℹ️Долучайтесь до волонтерської акції зі збору необхідних речей нашим 💪захисникам – 💛💙ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ, територіальній обороні міста, Національній Гвардії України, представникам державних силових відомств!
В понеділок (28 лютого, з 09.00 до 10.00) адміністрацією закладу буде організовано збір волонтерської допомоги від мешканців мікрорайону. До акції запрошуються всі охочі (приходити тільки дорослим, діти сидять вдома). Збір біля дитячої бібліотеки, що поряд із 61-ю школою. Що зараз потрібно нашим захисникам:
✅старі ковдри і матраци, цупкий поліетилен (“клеёнка”), пусті скляні пляшки (для “коктейлів Молотова”), мішки поліпропіленові для піску;
✅продукти харчування (питна вода, консерви, чай, кава, каші, печиво, консервація бажано в пластмасовій тарі чи боксах та ін. продукти);
✅побутові речі (одноразовий посуд, теплі шкарпетки, теплий одяг, ліхтарики, батарейки, пауєрбанки (заряджені), ковдри, термоси, вологі серветки, мило, засоби гігієни, тощо та ін. речі).
✊Всі зібрані речі і продукти будуть доставлені представниками школи до ОФІЦІЙНОГО пункту збору волонтерської допомоги району – Тернівський районний виконком, вул. Короленка, 1А.
 
ℹ️Також повідомляють, що на станції переливання крові є гостра потреба у донорах з четвертою негативною групою крові (AB IV Rh-). 🙏Проявляйте громадську позицію, допомагайте нашим захисникам!!!


 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Казкові пригоди у дитячій бібліотеці!